Despre noi

CINE SUNTEM NOI ?

_

Firma de transport la destinatie

Suntem firma de transport РRomaniaGermania   care are ca si principal scop satisfactia fiecarui client. Fie ca esti pasager, transporti un colet sau o masina, seriozitatea, transparenta si punctualitatea sunt atuurile noaste, pe care le vei gasi foarte importante in colaborarea cu o firma de transport. Lasa-ne sa iti demonstram ca avem calitatile unei firme de transport de top.

 

AVANAJELE NOASTRE

_

Motivele pentru care ar trebui sa ne alegi

Suntem o companie infiintata cu scopul de a ajuta in principal diaspora si rudele acestora in a pastra o permanenta legatura cu persoanele plecate peste hotare.

 

Experienta castigata in anii de activitate ne-a determinat sa ne axam si pe transport de persoane inclusiv retur dar si pe transport autoturisme pe platforma. Asftel oferind o gama variata de servicii actualilor si viitorilor clienti. Apeland la noi beneficiezi de:

95%

Promptitudine

97%

Profesionalism

86%

Experienta

98%

Preturi competitive

ECHIPA PROFESIONISTA

_

Firma de transport

Noi cunoastem cat de important este sa furnizam celor care doresc sa calatoreasca in Europa mijloace de transport sigure, moderne, rapide si ieftine. Cunoastem ca transportul cu microbuzul sau cu autocarul este cel mai important mijloc de transport din lume, atat la nivel urban cat si la nivel rural. De aceea, facm tot posibilul sa ne imbunatatim pe zi ce trece serviciile pe care le oferim clientilor nostri din toata Europa pentru transport international de persoane.

Apelati-ne 0747792759
Whatsapp